VIP Bukan Soal Kurus 8-Week Program with Kevin Zahri

VIP Bukan Soal Kurus 8-Week Program with Kevin Zahri

Regular price
RM99.00 MYR
Sale price
RM99.00 MYR
Regular price
RM199.00 MYR
Sold Out
Unit price
per 
Shipping calculated at checkout.

Bukan Soal Kurus Masterclass bersama Kevin Zahri adalah program 56-hari virtual bersama saya untuk belajar asas kurangkan berat badan dan empower anda untuk mahir kurangkan berat badan melalui an amazing online course, 1:1 WhatsApp and 1:1 bimbingan email bersama saya.

Platform ini juga digunakan oleh peserta program Bukan Soal Kurus anjuruan bersama iFitEr Kementerian Kesihatan Malaysia di bukansoalkurus.com.

"BSK Lifetime" vs "BSK Bermusim"?

Berbeza dengan program BSK bermusim, program 8-minggu virtual tidak termasuk kumpulan WhatsApp and sessi ZOOM Live harian yang hanya dilangsungkan semasa ada program BSK Bermusim bersama KKM di bukansoalkurus.com.

1-Year Access

Keahlian untuk platform eLearning untuk program VIP 8-Minggu ini adalah setahun yang cukup untuk anda jayakan matlamat "kurus" 20kg, 30kg dan lain-lain. Jadi walaupun program 8-minggu anda telah berakhir, anda boleh access segala video lessons, diskusi dan community BSK bersama saya sepanjang tahun.

Tidak Berasaskan Produk Atau Suplemen!

Program ini tidak berasaskan produk atau mana-mana suplemen. Malah saya mengajar anda tentang penggunaan dan cara berkesan produk-produk popular supaya anda tidak diperguna.

Motivasi: Bimbingan sepanjang 8 minggu fokus kepada bantu anda membina pelan kurangkan berat badan, melakar pelan pemakanan dan bina motivasi dan keyakinan diri untuk kekal dalam perjuangan kurus anda.

Highlight program 8 minggu virual BSK ini:

- 200+ Video Masterclass KURUS.
- Video-video baru
- Audio Book KURUS
- Community BSK (ala Facebook Group tertutup)
- VIP Whatsapp Support with KZ
- VIP Email Support 1:1 with KZ
- Email Harian 56 Hari.
- Bimbingan pemakanan ikut gaya hidup Malaysia.
- Pelan diet pelbagai
- Happiness & Positiviti dalam KURUS.
- Tip Mental Health
- Kawalan nafsu makan yang bergelora.
- Panduan Fit Family.
- Fokus kepada happiness dalam usaha KURUS supaya ia berkekalan.
- Yoyo dan plateau dalam "KURUS"
- Panduan senaman, produk kurus dan macam-macam lagi.
- 1-Year atau Lifetime Access

    Customer Reviews
    5.0 Based on 135 Reviews
    Write a Review Ask a Question
    • Reviews
    • Questions

    Thank you for submitting a review!

    Your input is very much appreciated. Share it with your friends so they can enjoy it too!

    Filter Reviews:
    S
    21/10/2020
    Sarra
    Malaysia Malaysia
    #BSK

    Terima kasih semuaaaa coach especially KZ for this program and #teammerican untuk semuaaa ilmu, semangat dan bimbingan.. seronok sangat.. kawan2 from #teammerican pon sangat sporting.. support each other.. Awesome!! jumpe next #bsk2 thanks guys

    Kevin Zahri - Official Bukan Soal Kurus Store Bukan Soal Kurus Virtual 8-Week Course Review
    NS
    18/10/2020
    Nurzaidatul S.
    Malaysia Malaysia
    #bukansoalkurus #beingabetterme

    It was very great 8 weeks experience!! I've learned a lot & changed a lots towards healthy lifestyles. All the coaches was very nice & always supports & motivates me. The e-learnings platforms also was very goods. From this program I know how the right & healthy way to loose weight but its not just about KURUS but it's more than that. Its about mindset & the tagline of "SUKA HATI AKU" suits me very well. I enjoyed & very happy through this journey & really hopes to involved again in next seasons. Thank u so much to my coach, coach Katt,Sir Kevin, Coach gaya & everyone involved in this BSK Programs..Can't wait for BSK2.0!! Keep in touch & see all of u soon..

    Kevin Zahri - Official Bukan Soal Kurus Store Bukan Soal Kurus Virtual 8-Week Course Review
    PM
    17/10/2020
    PINK M.
    Malaysia Malaysia
    KUDOS everyone!!!!

    17102020 Hi family BSK1 ! Hi coach KZ! (teringin nak jumpa since JK6 tapi belum ada rezeki nak jumpa lagi. Maybe sooooooon) Hi coach Izzat! First of all just wanna say Thank you utk semua coach yang telah menjayakan 8 minggu virtual BSK1 ini. A huge and million thanks buat coach saya; COACH IZZAT utk 8 minggu bersama team BSK1. Terima kasih atas ilmu dan nasihat yang telah diberikan. SORAK: ARRROOOOOOOO!!!!!!!!! (hehhehe) Result for my BSK1~ SW: 75.2kg CW: 69.5kg TW: 69.0kg Total weight loss: 5.7kg Tak capai TW: -0.5kg But it's OK! (Sedapkan Hati hihihihi) Tujuan UTAMA saya join BSK1 ini adalah untuk pecahkan nombor 7 atas scale. Almost setahun stuck pada nombor 7 and finally, hari ini sy berjaya dptkan no. 6 bila naik atas penimbang. Im so HAPPY!!!!! Talking about inch loss...yes definitely memang ada inch loss. Around 1.5" kurang drp before utk pinggang & punggung! And the best part is, from L size before and now I can wear M size with confidently! (OOhhhh utk jersi dan blouse but still happy!) But I am STILL proud of myself!!!!! Cerita mengenai 8 minggu BUKAN SOAL KURUS (actually its all about nak KURUS! Hahahaha) Ini adalah journey yang paling lama pernah sy join dlm usaha nak drop weight. Macam2 kisah suka duka berlaku sepanjang 8 minggu ni. Naik turun berat is normal but STRESS juga. Yes, hari2 timbang berat. Pagi siang petang malam buta (macam KZ cakap dlm first video. Hahahahahha) Hari2 struggle nak dptkan 10K steps (yes finally sy pernah reach more than 22K steps a day with exercise) Dan akhirnya hari ini kita dh sampai pun ke destinasi yang dituju.... Final day of BSK1. Kisah kejayaan saya menurunkan berat badan telah memberi inspirasi & kesan kpd kwn2 lain (kwn sekerja, kwn FB & kwn IG) Mereka juga turut teruja nak drop berat & living with a healthy life style. Yes! memang seronok melihat kwn2 pun terkesan melihat kejayaan kita wpun tak besar mana tapi sedikit sebyk telah mendtgkan kesedaran kpd yg lain utk hidup lebih sihat. (Happy berganda-ganda) Oklah, lastly, Tahniah family BSK1. Semoga team BSK terus maju di masa hadapan. And if ada rezeki i will join BSK2 in 2021 (hopefully!) Saya yang masih meneruskan perjuangan! Arnini G aka Pink Mermaid BSK1 2020

    Kevin Zahri - Official Bukan Soal Kurus Store Bukan Soal Kurus Virtual 8-Week Course Review
    M
    17/10/2020
    meera
    Malaysia Malaysia
    What BSK did to me

    When I first joined BSK, I was very enthusiastic and looking forward to an exciting and smooth program. 3 weeks into the program, I had to do a Sinus OP which left me 4 weeks without being able to workout. But I still tried to continue my diet plan. Kadang-kala ke laut jugak I did lose an overall of 3.5kg since the day I started. But yesterday when I did my Day-56 fitness test, I was blown away. I was able to do more than I did during the Day-1 fitness test. And I felt soooo much stronger. Masa D1, to get off the floor, I had to hold on to my bed for balance. And now, I don't. I just got off the floor on my own. I didn't know that I could feel this. I feel amazing and it has boosted my motivation even more. Also my waist-hip ratio went from 0.96 to 0.82 I am still in shock. All I can say is a big fat THANK YOU from the bottom of my heart for the encouragement from Coach KZ, Coach Gaya and my team Coach Nizam.

    Kevin Zahri - Official Bukan Soal Kurus Store Bukan Soal Kurus Virtual 8-Week Course Review
    US
    17/10/2020
    Ummu S.
    Malaysia Malaysia
    Bukan SOAL Kurus

    8 minggu mengikuti program BSK saya berjaya ubah gaya hidup dari segi kehidupan dan pemakanan.. Alhamdulillah.. terima kasih kepada KKM, kevin Zahri, coach Katt dan semua coach yang berada dlm program bsk kerana menganjurkan program yang sangat bermanfaat untuk sy dan rakan2. Program ini bukan sahaja berjaya untuk membantu cara menyelesaikanmasalah penurunan berat badan malah membantu menukar cara kehidupan dan pemakanan yang lebih sihat dan bermanfaat bersesuain dengan tajuk program iaitu “Bukan Soal Kurus” dan ilmu yang diberikan dalam program BSK adalah panduan yang harus digunakan sepanjang hayat.. Terima Kasih team BSK ..

    Kevin Zahri - Official Bukan Soal Kurus Store Bukan Soal Kurus Virtual 8-Week Course Review
    R
    16/10/2020
    Rosidah
    Malaysia Malaysia
    I like a new me, getting fit and brave

    Pengalaman bersama Team BSK dan coach Shah walaupun secara online tapi amat bermanfaat. Mungkin saya cuma kurus sikit saja dr bulan Ogos. Tp saya rasa lebih aktif dan lebih fit. Saya juga berani untuk membuat aktiviiti yang memerlukan lbh stamina dn ketahanan. Sebelum ni cuma hiking bukit tp sejak BSK saya dah hiking twin peak fraser dan gunung berembun. Memang menguji ketahanan fizikal dan mental saya. Tapi kalau tak buat mmg tak tahu kemampuan sendiri kan. Sebenarnya dah join sejak JK dua musim 6 dan 7. Saya memang memerlukan team untuk kekal sihat dn aktif. Kalau sesorang mmg selalu kelaut dalam. Selain team JK, BSK, team studio di sekitar saya, kawan dan keluarga memang menjadi penguat semangat utk saya kembali ke pangkal jalan. Terima kasih, semoga kita sama2 sihat, aktif dan kurus

    Kevin Zahri - Official Bukan Soal Kurus Store Bukan Soal Kurus Virtual 8-Week Course ReviewKevin Zahri - Official Bukan Soal Kurus Store Bukan Soal Kurus Virtual 8-Week Course Review
    IA
    16/10/2020
    Izzatul A.
    Malaysia Malaysia
    Perubahan yang bermakna

    Pada tahun 2013-2014 pernah diet tanpa makan nasi.tp bila jumpa nasi Ya Allah sedapnya selepas setahun tak makan.after kawin berat naik balik smpai la ke hari nie... Journey bermula bila masuk BSK.before masuk BSK berat 113. Start BSK dgn berat 105.5kg. terima kasih coach kevin zahri, coach raff wafi & semua team BSK atas semua ilmu diberi.bukan sahaja untuk kurus tetapi untuk kesihatan keseluruhannya.rupanya nasi x salah,yg salah tue cara pengambilan kita. Dlm BSK belajar macam2 berkaitan kalori,lemak,cara senaman yang betul,dan jadi orang yang lebih aktif. Group wassup team raff wafi memang terbaik,setiap ahli group beri kata2 semangat & support yg memberangsangkan. Coach raff wafi pun terbaik,semua ilmu yg dikongsi sangat berguna & bebelan yang sangat bermanfaat.Dr nak ke laut tak jadi bila dengar bebelan coach . Berat after 8 weeks journey dalam BSK 98 Kg. Moga program BSK ini berterusan....

    Kevin Zahri - Official Bukan Soal Kurus Store Bukan Soal Kurus Virtual 8-Week Course Review
    HA
    16/10/2020
    HANI A.
    Malaysia Malaysia
    BSK SGT AWESOME BUAT SEMUA!

    Sangat bersyukur dipertemukan dengan program sebegini. BSK perlu diteruskan untuk membantu lebih ramai lagi memahami apa itu "BUKAN SOAL KURUS". Program 8 minggu ini telah banyak menyedarkan saya tentang pelbagai aspek dari segi pemakanan, gaya hidup, situasi, ukhwah, persahabatan, keluarga dan lain lain. Tunjuk ajar dari Coach Raff Wafi dan rakan rakan seperjuangan sangat² memberangsangkan dan komitmen untuk menjadi lebih sihat terus kuat dalam diri kami. Kami sememangnya AWESOME!!! 8 minggu masih tak cukup buat kami, harapan kami supaya program seperti ini diteruskan, terima kasih juga buat Sir Kevin Zahri, penganjur dan coach² yang terlibat dalam menjayakan program ini. Terima kasih kerana telah menyedarkan kami tentang bnyk aspek serta menyediakan E-Learning sebagai panduan 8 minggu! Akhir kata, 8 minggu amat menggembirakan saya walaupun lifestyle telah bertukar, ya im realy happyyyy! ❤❤❤

    Kevin Zahri - Official Bukan Soal Kurus Store Bukan Soal Kurus Virtual 8-Week Course Review
    CA
    16/10/2020
    Chef a.
    Malaysia Malaysia
    The best!

    Thank you for all the advices and tips coach especially on the meal plans and workouts. Very beneficial for me lost overal 3kg and will not give-up keep on fighting this obesity. Stay sexy and healthy coach!!

    Kevin Zahri - Official Bukan Soal Kurus Store Bukan Soal Kurus Virtual 8-Week Course Review
    AM
    16/10/2020
    Aieshah M.
    Malaysia Malaysia
    Ulasan sepanjang mengikuti 8 minggu sesi BSK

    Alhamdulillah...syukur ke hadrat Ilahi kerana menemukan saya dengan sebuah program yang banyak mengajar perjalanan dalam menjalani rutin sebuah kehidupan yang sihat. Sesuai dengan nama program "BUKAN SOAL KURUS" ianya bukan berkongsi ilmu berkaitan untuk kurus semata-mata tetapi turut mendidik peserta untuk menghadapi cabaran sebenar untuk terus kekal sihat melalui persediaan dari segi emosi, mental dan fizikal. Tagline "SUKA HATI AKU" juga sesuatu yang sangat menarik perhatian saya kerana personally ianya bukanlah bermaksud sesuka hati untuk terus menjalani kehidupan yang tidak sihat. Setelah beberapa minggu mengikuti platform e-learning beserta input daripada coach dan rakan-rakan seperjuangan melalui whatsapp group, kalimat azimat ini memberi peluang kepada diri untuk sesuka hati memilih jenis menu/diet serta jenis senaman dan aktiviti yang sihat. Begitu banyak pilihan jenis diet dan senaman yang boleh dilakukan tetapi diri sendiri lah yang perlu memilih mana yang paling sesuai untuk keperluan tubuh badan sendiri. Di akhir program ini, saya sangat menyedari bahawa apa sahaja perubahan samada positif atau negatif di dalam hidup ini semuanya bergantung kepada diri kita sendiri bagi memastikan pelaksanaanya berjaya atau tidak dipenghujungnya. Tahniah dan syabas buat semua urusetia dan crew BSK yang banyak bertungkus lumus bagi memastikan program yang julung-julung kali diadakan ini berjalan lancar.Selaku peserta saya menyokong sepenuhnya agar usaha untuk terus mendidik masyarakat Malaysia menjalani rutin hidup yang sihat diteruskan.Syabas buat semua yang terlibat di dalam BSK. semoga terus maju di masa hadapan.

    Kevin Zahri - Official Bukan Soal Kurus Store Bukan Soal Kurus Virtual 8-Week Course Review
    JF
    16/10/2020
    Jalila F.
    Malaysia Malaysia
    My Journey with BSK

    Alhamdulillah sangat bersyukur ditemukan dengan BSK. Such a great support system that build up my confident level, boost up my energy & totally change my life to the healthy lifestyle. I learn a lot on how to calculate my daily calorie intake, multiple routine exercise thru zoom session & tips from Kevin. I’m super excited to receive dailyletter thru my email from our beloved Cikgu Fitness “Kevin”. Also thankful to my beloved coach “Raff Wafi” who always alert, remind & monitor my progress. I love to have tabata session with coach. Mmg sweating habis. Coach Raff also have a great knowledge in nutrition & I will always remember his quote in our grup- “You’re what you eat”.It’s me before BSK. Now, reading ingredient before buying groceries become my new habit. Honestly, BSK has totally change my perspective to be more positive & love myself. Syukur, I have loss almost 8 kg within this period & for me this is the best achievement in my life . Hopefully, BSK will be continue & keep motivate others. Last but not least, Love yourself first & believe your own capability �

    Kevin Zahri - Official Bukan Soal Kurus Store Bukan Soal Kurus Virtual 8-Week Course Review
    NH
    15/10/2020
    Nurzainatul H.
    Malaysia Malaysia
    Program Terbaik Dalam Hidupku

    Assalamualaikum dan selamat malam...harini baru berkesempatan nak buat review for bsk program sbb busy dengan pemantauan di sekolah... Jujur saya katakan banyak program fitness yang sy dah sertai, tp BUKAN SOAL KURUS yg paling sy berpuas hati dan berbaloi2 dengan yuran yang dikenakan... Sebab apa? Sbb sy seorang isteri dan ibu yang bekerja...anak2 masih kecil mmg xde masa untuk sy join mana2 program face to face...mmg virtual program paling sesuai untuk sy...lagi2 musim covid ni kan... Apa yang sy dapat? Sy dapat disiplinkan diri untuk journey kurus sy dengan ade nyer program ni..sy lebih bersemangat, lebih berhati2 dalam menjaga makan sbb sy tau sy di dlm program...sy mmg jenis akan disiplin dan berjaya klu join program sbb ade yg guide sy...klu sorang2 mmg akan ke laut dalam dan dalam.... To be honest, nak cakap mmg berbaloi2..mewah dengan home workout, mewah dengan video2 workout, hari2 plak tu, video knowledge dr kevin ttg fitness lagi..adoiii xtau nak habaq lagu mana lg....saya sangat2 puas hati....mana nak dapat kan program yg hanya rm50 tp die punyer pengisian, ilmu dan segala2nya ttg fitnesss seakan beratus2 kena bayar coach2 yg buat sharing tu.... JUTAAN TERIMA KASIH SY UCAPKAN KEPADA SIR KEVIN ZAHRI, PIHAK KKM, SEMUA AHLI KELUARGA PROGRAM BUKAN SOAL KURUS DAN SETERUSNYA KEPADA SEMUA YANG TERLIBAT SECARA LANGSUNG MAHUPUN TIDAK LANGSUNG... SYUKURRR...SETAKAT HARINI SY DAH LOST 8KG LEBIH SEPANJANG THIS PROGRAM....DAN GUD NEWS TO ME SUAMI IZINKAN SY TERUSKAN LAGI PROGRAM YANG KEVIN BUAT LEPAS HABIS BSK...PLEASE SIR KEVIN, HELP ME...HELP ME CAPAI BIG WHY SY...SY TAK JUMPA SUAMI ALMOST 3 BULAN...SBB SUAMI BEKERJA DI SINGAPORE DAN SY DI MALAYSIA..JANUARI 2021 SY AKAN JUMPA SUAMI...TARGET SY, SY NAK SURPRISEKAN SUAMI DENGAN THE NEW ME..... IKHLAS DARI, Nurzainatul Hajar bt Ismail

    Kevin Zahri - Official Bukan Soal Kurus Store Bukan Soal Kurus Virtual 8-Week Course Review