Bukan Soal Kurus 8-Week All-in-One Lifetime Bundle

Bukan Soal Kurus 8-Week All-in-One Lifetime Bundle

Regular price RM699.00 MYR Sale priceRM299.00 MYR
/
Shipping calculated at checkout.
224 reviews

  • In stock
  • Inventory on the way

Limited offer.

This All in One Lifetime Course bundle includes:  

  1. 8-Week Bukan Soal Kurus Main Course
  2. 8-Week HomeWorkout Video BSK*
  3. Zoom Recordings BSK*
  4. Masterclass English - How to Lose 10kg in 6 Weeks
  5. Masterclass Malay - Panduan Kurang 10kg dalam 6 Minggu
  6. Kurus AudioBook with Kevin Zahri

For individual course purchases, if available, please refer to the respective course pages here

*Please note that HomeWorkouts & Zoom Recordings will only be made available by request for participants of that season. Example - If you are a BSK season 3 participant, you will only be given access to the BSK season 3 Zoom course by request. These are subject to availability as not all BSK seasons are identical.

Frequently Asked Questions:

How long do I have access to the courses?
This is a Lifetime package. Your enrollment will not expire.

Does this package include all the BSK 8-Week courses?
Yes included in the bundle are the following BSK related course: 
Main 8-Week BSK course, Masterclasses, HomeWorkouts*, and Zoom Recordings*

Does this Lifetime course include any WA group support like BSK?
No. This is a self-learning lifetime access to our courses available via vip.kevinzahri.com. Group WA coaching and support are only available during our bi-annual BSK seasons.

Please refer to bukansoalkurus.com for updates regarding upcoming seasons.

Will I get support if I have questions or need help?
Yes absolutely. You may also reach out to us via email, support beacon, or WhatsApp if you have any questions. 

Does this bundle give me automatic enrolment to upcoming BSK 8-week seasons?
No. This is an eLearning enrollment bundle only. 

If you have any questions or concerns, feel free to reach out to us 

Expect for virtual products, all merchandise ship from our eCommerce fulfilment centre in Subang, Malaysia. Delivery within Malaysia typically takes 2-4 business days.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Customer Reviews
5.0 Based on 224 Reviews
Write a Review Ask a Question

Thank you for submitting a review!

Your input is very much appreciated. Share it with your friends so they can enjoy it too!

Filter Reviews:
  • knowledge
  • everything
  • Kevin
  • life
  • coaches
  • BSK3
  • weight loss
  • type
  • lots
  • course
AI
03/09/2021
Azhar i.
Malaysia Malaysia
PROGRAM YANG SUKAR DICARI GANTI

Program yang sangat berbaloi2, padat dengan ilmu. Anda tidak akan dapat diluar dengan harga RM1.20-RM1.80/sehari dengan manfaat yang bakal diterima.. in shaa Allah Paling saya suka tentang program ini ialah elearning platform yang 'user friendly' & slot2 ringkas 'daily basis' by KZ (5-15 minit/video), quizzes dll.. santai tetapi sangat berguna. Mula2 join suka2 teman kawan; tetapi lepas dah join baru tau banyak yang kita tak tau..haha Walaupun padat dengan program & aktiviti; kita bebas untuk pilih 'workput/program' mana yang nak join & 'with our own pace' sebab ada 'recording' dll. Bagi saya dengan penerangan KZ di ruangan e-learning 56 days menunjukkan kejujuran + keikhlasan, 'genuine' dan bukan retorik semata2 dalam memberikan ilmu. Ramai orang 'diluar' hanya fokus untuk menjual produk dll, tetapi disini anda mendapat ilmu yang 'sangat mahal' & boleh diguna pakai selamanya. Tak mustahil akan join lagi lepas ni !! TQVM Cikgu Fitness saya; Mr. KZ & team.. juga coach saya Dr. Shazif & group members. Sangat hargai usaha semua. "Kurus bukan suatu destinasi, ianya perjuangan sepanjang hayat!!" Yang penting kekal sihat!!

MS
03/09/2021
Mai S.
Malaysia Malaysia
Love it!!!

I love BSK course... I really learn a lots though I can't cover everything inside the BSK3.. so many knowledge in my busy life to cover.. huhu.. I even take notes... Looking forward for the next BSK.. Thank you our dear coach Kevin.. I like your cheerful personality and openness even about your self.. inspirational! And thank you very much to all coaches as well.. and my coach Faza.. I will treasure the journey based on the knowledge given.. Many thanks!!!

NA
02/09/2021
Nor A.
Malaysia Malaysia
Sangat Menarik

Seronok dgn aktiviti setiap hari yg berbeza dan insyaallah akan lebih happening kalau buat secara bersemuka..will join again in the next session..

F
02/09/2021
Farah
Malaysia Malaysia
Bsk Season 3

Hi coach kevin, Satu pengalaman yang menarik joining this season BSK. As a first timer joining this program, saya dapat banyak ilmu mengenai permakanan dan exercise yang betul mengikut tubuh badan. If there is a other season of this program in future, i definitely gong to join it again. Thank you so mush for creating this kind of program. Sangat berbaloi.

M
02/09/2021
Mun
Malaysia Malaysia
Best program ever n a very dedicated coach

BSK3 is the best program not only to loose weight but also to motivate yourself to be a better person in life. A better person in terms of getting a better lifestyle, positive mind, healthy diet n eating habits. These are the things that will help you to stay fit n healthy. Then you will know what type of workout suits you n you will know your limit. Knowledge is so important. You can learned everything from the user friendly e-learning platform. Bsk3 taught me everything i didn't learned during jom kurus 11 that i joined before. I really enjoyed this programme and Kevin zahari not only a good coach, to me he is a great motivator! N my lovely Coach Ayu Fabulous is so nice, knowledgeable and dedicated! She always share her experiences & knowledge. I lost 6.3kg after 8weeks and becoming a better person. Thank you coaches!

H
27/08/2021
Hashimah
Malaysia Malaysia
Team coach Emma

Hi i want to express my gratitude to Sir kevin for doing such a wonderful program and I would like to express my gratitude to coach emma for being a great coach… she is always there for me, with a great workout plan, my diet plan. My weight loss is minimal but physically and mentally i am good.. i will be with you coach forever and ever. thanks for all the knowledge..

27/08/2021
Kevin Zahri - Bukan Soal Kurus Store

you are always welcome Hashimah. Glad you chose us to be part of your amazing journey.

BB
27/08/2021
Bunyamin b.
Malaysia Malaysia
Amazing BSK Journey

I’m from team Coach Dr. Kushairi in BSK3 and Alhamdulillah so many ups and downs in this wonderful journey. Dr. Kushairi banyak beri bimbingan, disamping kongsi resepi sihat yang cukup menarik menerusi @Sihatologi, berkongsi ilmu terutama dari medical terms dan sentiasa mengambil berat terhadap para peserta dan sentiasa memberi semangat pada saya untuk meneruskan journey ini...berbagai kesukaran dan stress diwaktu pandemic yg sgt serious serta tegang pada masa ni; disamping saya menghadapi injuries hampir sebulan lamanya. Semasa saya injured nilah terhasilnya idea antara saya dan Coach Aizat utk create workout yang blh membantu saya dan mereka2 yg dlm kesulitan and Alhamdulillah he managed to come out with Seated Bottle Workout dan blh didapati di youtube channel. Ini merupakan satu kurnia dan hikmah dari Allah atas musibah yang berlaku pada diri saya selain dari tertekan dgn pemergian mereka2 yg dekat dihati saya disebabkan oleh Covid 19. Semasa hampir sembuh saya menyahut cabaran utk lakukan BSK3 21km Virtual Run and Alhamdulillah I managed to do 22.04km in single run pada hari pertama pendaftaran. I come back much more stronger than before walaupun usia dah masuk 5 series. Kenangan yang cukup indah bila dapat terlibat sama dgn Coach Rini membuat presentation untuk BSK Corporate; dimana saya dapat berkongsi my transformation and my journey in BSK. Walaupun target saya utk BSK3 bukanlah utk menjadi peserta yang paling banyak turunkan berat badan; namun saya bersyukur finally dapat my ideal weight(normal weight is 60.7kg dan berat saya sekarang ialah 58kg). In BSK3 I more focus on my achievements...pastikan saya dapat achieved all my targets, belajar sebanyak mungkin menerusi e-learning dan melalui Coaches yg hebat di BSK3 dan Alhamdulillah saya dapat mengeratkan hubungan baik dgn beberapa Coaches dan mereka banyak membantu saya personally. Saya bermula dgn BSK2(Jan. 2021) dan hingga sekarang dlm BSK3(ending Aug. 2021), Alhamdulillah dlm masa 8 bulan ni saya telah dapat menurunkan berat badan dalam 20kg. Berat saya pada hujung tahun 2020 ialah 80kg dan Alhamdulillah sekarang 58kg. Sebagaimana yang saya sentiasa sebutkan, inilah bukanlah hanya sekadar 1 program tapi ianya saya platform untuk kita melakar healthy lifestyle plan sepanjang kehidupan kita. This is our lifetimes journey dan pastikan kita buat dgn perasaan gembira agar ianya berkekalan; walaupun tak dinafikan dlm kehidupkan ada kalanya kita harus lalui saat2 yg sukar tapi cuba salurkan stress itu dgn cara yang positive...contohnya salurkan ia pada workout, agar dapat memberi ketenangan pada diri, sentiasa ada strong support system dan yang paling penting bagi saya ialah live in positive circles. Thank you so much Kevin Zahri for the opportunity yang telah disediakan buat kami semua, my amazing immediate Coach; Dr. Kushairi, all the amazing Coaches and my team members. Semoga dapat terus kekal konsisten dalam journey ini...

Kevin Zahri - Bukan Soal Kurus Store Bukan Soal Kurus 8-Week All-in-One Lifetime Bundle ReviewKevin Zahri - Bukan Soal Kurus Store Bukan Soal Kurus 8-Week All-in-One Lifetime Bundle ReviewKevin Zahri - Bukan Soal Kurus Store Bukan Soal Kurus 8-Week All-in-One Lifetime Bundle Review
27/08/2021
Kevin Zahri - Bukan Soal Kurus Store

You should join us as team leader next season.

R
22/08/2021
Rumaizah
Malaysia Malaysia
Bukan soal kurus sekolah

Actually, saya adalah orang yang bergerak bila ada geng. Sebelum ni, join program fizikal di sekolah, memang ok. Memang saya terlibat aktif. So, bila buat program maya ni.. memang lambaaaatt sangat datang seru nak buat. Minta maaf banyak²... Tapi BSK bukan hanya cerita tentang fizikal. Video tiap hari ada juga cakap pasal emosi dan mental. So, sikit sebanyak, motivasi untuk mencuba naik balik. So, sekarang saya akan cuba teruskan misi.. ya. Sy akan lambat progress.. tp saya akan cuba make sure untuk tak naik semula at least. saya akn join lagi program ni lain kali. Moga masa tu sy jauh lebih bersemangat dr sekarang (mana tau, semoat turun banyak sebelum new season) Sokongan rakan dan keluarga memang perlu. Tapi dorg takkan bagi sokongan kalau kita tak bagitau misi kita. So, jangan segan share misi kita dengan orang terdekat.

RB
20/08/2021
Rohani B.
Malaysia Malaysia
KURUS WITH ILMU

Assalamualaikum Firstly Tqvm to Coach KZ. Kalau tak kerana emel yang saya terima sejak membeli buku "KURUS" mungkin saya terlepas. Sebenarnya saya bosan bila hampir 2 tahun berat badan naik tapi tapi tak turun-turun. Statik je tanpa dapat berat badan ideal. Pada masa yang sama, saya bimbang tanpa membuat sesuatu, sebab bila berjalan atau bercakap cepat rasa penat. Last call untuk early birds BSK3 penyebab saya tertarik untuk sertai BSK3. Banyak ilmu yang bermanfaat dipelajari dari talk dan sharing oleh coach yang terlibat. dari segi pemakanan, workout, disamping menitik beratkan mental dan fizikal sendiri, bukan ikut-ikut orang tapi ikut kemampuan diri. Yes.. yang paling saya suka tagline "SUKA HATI AKU". Memahami plan pemakanan, kadar pembakaran kalori harian dan cara penurunan berat badan yang realistik serta pelbagai workout yang disediakan. Kerana BSK juga saya berjaya menyudahkan BSK 21KM Virtual Run untuk pertama kalinya. Terima kasih juga buat Coach Aizum kerana banyak memberi tunjuk ajak dan membakar semangat untuk memastikan masing-masing mencapai target. Melayan call untuk bertanya dan mendapatkan pandangan. Kursus BSK3 ini n akan berakhir pada minggu ke-8 dan sekurang-kurangnya saya berjaya mengurangkan 3.5kg. Tinggal 0.5kg untuk mencapai target yang realistik beserta dengan inchloss. Happy wei.. boleh pakai balik baju2 kesukaan. Insyaallah dengan ilmu yang ada saya akan konsisten untuk mengaktifkan diri dan akan berkongsi ilmu dengan keluarga dan kawan-kawan. LOOKING FORWARD FOR NEXT BSK

Kevin Zahri - Bukan Soal Kurus Store Bukan Soal Kurus 8-Week All-in-One Lifetime Bundle ReviewKevin Zahri - Bukan Soal Kurus Store Bukan Soal Kurus 8-Week All-in-One Lifetime Bundle ReviewKevin Zahri - Bukan Soal Kurus Store Bukan Soal Kurus 8-Week All-in-One Lifetime Bundle Review
T
13/08/2021
TSTMY
Malaysia Malaysia
PENUH MANFAAT

Terdapat banyak ilmu dan manfaat diperolehi sepanjang menyertai program ini.. Dengan pelbagai ilmu yang diperolehi dari BSK3 Main 56-Day Course, Pelbagai jenis workout harian, maklumat cara permakanan, motivasi dari coach2 yang sangat bermanfaat. Semoga segala ilmu dapat dipraktiskan untuk memastikan saya meneruskan gaya hidup lebih sihat di masa hadapan..

NH
09/08/2021
Nor H.
Malaysia Malaysia
Awesome

Program yang terbaik. memberi bnyk semangat dan inspirasi pada orang2 obes mcm saya. Harap program mcm ni dapat diteruskan dan saya berpeluang lagu utk menyertainya. Keep it up. And thank you to all of you.

A
23/03/2021
Anonymous
Malaysia Malaysia
Grateful

It was a wonderful kurus journey, I gain so much knowledge and positivity from BSK coach

Kevin Zahri - Bukan Soal Kurus Store Bukan Soal Kurus 8-Week All-in-One Lifetime Bundle Review