"Suka Hati Aku" Planner
"Suka Hati Aku" Planner
"Suka Hati Aku" Planner
"Suka Hati Aku" Planner
"Suka Hati Aku" Planner
"Suka Hati Aku" Planner
"Suka Hati Aku" Planner

"Suka Hati Aku" Planner

Regular price
RM29.00 MYR
Regular price
RM49.00 MYR
Sale price
RM29.00 MYR
Unit price
per 
Availability
Sold out
Shipping calculated at checkout.

Limited Bukan Soal Kurus Sale!
Must have untuk mereka yang ingin lakar dan track penurunan berat badan. 

Premium "Suka Hati Aku" 2020 Planner yang direka khas oleh Kevin Zahri, Cikgu Fitness #1 Malaysia, berdasarkan program kurangkan berat badan 6 minggu, positive mindset dan tabiat tracker yang akan bantu anda stay on track dan kurangkan berat badan sepanjang tahun.

  • 208 Muka Surat
  • Premium Ivory 80gsm Paper
  • Design and Layout by Kevin Zahri

Planner ini mempunyai 208 muka surat yang direka khas untuk bantu anda kekal fokus dan disiplin sepanjang program 6 minggu ataupun program sepanjang tahun.

Ia termasuk kandungan khas:

  • Weight Tracker
  • Daily Calorie Requirement
  • Calorie Tracker
  • Goal Setting
  • Workout Tracker
  • Kata-kata Semangat

Ultimately, planner ini akan bantu anda kekal motivasi dalam perjuangan "Kurus" anda.

Customer Reviews
5.0 Based on 6 Reviews
Write a Review Ask a Question
  • Reviews
  • Questions

Thank you for submitting a review!

Your input is very much appreciated. Share it with your friends so they can enjoy it too!

Filter Reviews:
CE
22/09/2020
Chicha E.
Malaysia Malaysia
Planner berkualiti

Cover tebal & keras. Page tak mudah terpisah walaupun ada tekan tekan sikit masa menulis tu. Suka dengan kata- kata positif yang ada dalam planner tu.. dan senang guna untuk track and trace balik makanan yang diambil sebelum sebelum ni.. 

Kevin Zahri - Official Bukan Soal Kurus Store Suka Hati Aku Planner Review
AG
16/09/2020
ARNINI G.
Malaysia Malaysia
Love it!

Suka sgt buku ni sampaikan sayang nak guna.... heehhehe

Kevin Zahri - Official Bukan Soal Kurus Store Suka Hati Aku Planner Review
HU
29/06/2020
Husaini U.

The whole process of ordering till receiving was seamless. Order on Friday and receive the planner on Saturday! Puts a smile on my wife's face! Now she is more determined to hit her ideal weight thanks to this book! Thank you!

Kevin Zahri - Official Bukan Soal Kurus Store Suka Hati Aku Planner Review
I
01/09/2020
Intan
Malaysia Malaysia
Kertas sangat berkualiti

Suka sangat. Kandungan sangat sesuai utk saya yang nak kurangkan berat badan dan nak catat diet pemakanan. Thank u sir.

MA
31/08/2020
MASTURA A.

Sangat membantu Saya menguruskan plan kurus Saya setiap hari

AA
12/06/2020
Aerin A.

Dear kevin,to be honest i really like your book so much!! It’s make me more confident to do in whatever i want and happy in what i am doing.Buku you best sangat-sangat!!! Thank you kevin.