"Suka Hati Aku" Planner 2021
"Suka Hati Aku" Planner 2021
"Suka Hati Aku" Planner 2021
"Suka Hati Aku" Planner 2021
"Suka Hati Aku" Planner 2021
"Suka Hati Aku" Planner 2021
"Suka Hati Aku" Planner 2021
"Suka Hati Aku" Planner 2021
  • Load image into Gallery viewer, "Suka Hati Aku" Planner 2021
  • Load image into Gallery viewer, "Suka Hati Aku" Planner 2021
  • Load image into Gallery viewer, "Suka Hati Aku" Planner 2021
  • Load image into Gallery viewer, "Suka Hati Aku" Planner 2021
  • Load image into Gallery viewer, "Suka Hati Aku" Planner 2021
  • Load image into Gallery viewer, "Suka Hati Aku" Planner 2021
  • Load image into Gallery viewer, "Suka Hati Aku" Planner 2021
  • Load image into Gallery viewer, "Suka Hati Aku" Planner 2021

"Suka Hati Aku" Planner 2021

Regular price
RM39.90 MYR
Sale price
RM39.90 MYR
Regular price
Sold Out
Unit price
per 
Shipping calculated at checkout.

Updated for 2021

Must have untuk mereka yang ingin lakar dan track penurunan berat badan. 

Premium "Suka Hati Aku" 2020 Planner yang direka khas oleh Kevin Zahri, Cikgu Fitness #1 Malaysia, berdasarkan program kurangkan berat badan 6 minggu, positive mindset dan tabiat tracker yang akan bantu anda stay on track dan kurangkan berat badan sepanjang tahun.

  • 208 Muka Surat
  • Premium Ivory 80gsm Paper
  • Design and Layout by Kevin Zahri

Planner ini mempunyai 208 muka surat yang direka khas untuk bantu anda kekal fokus dan disiplin sepanjang program 6 minggu ataupun program sepanjang tahun.

Ia termasuk kandungan khas:

  • Weight Tracker
  • Daily Calorie Requirement
  • Calorie Tracker
  • Goal Setting
  • Workout Tracker
  • Kata-kata Semangat

Ultimately, planner ini akan bantu anda kekal motivasi dalam perjuangan "Kurus" anda.

Customer Reviews
5.0 Based on 14 Reviews
Write a Review Ask a Question
  • Reviews
  • Questions

Thank you for submitting a review!

Your input is very much appreciated. Share it with your friends so they can enjoy it too!

Filter Reviews:
AM
10/02/2021
Azlina M.
Malaysia Malaysia
My health journey planner

I love this planner concept which i never have before. It remind me the whole year of my health journey & the most important it suka hati aku ☺️

Kevin Zahri - Bukan Soal Kurus Store Suka Hati Aku Planner 2021 Review
15/02/2021
Kevin Zahri - Bukan Soal Kurus Store

Thank you Azlina for taking care of your health. Stay safe during these challenging times.

CE
22/09/2020
Chicha E.
Malaysia Malaysia
Planner berkualiti

Cover tebal & keras. Page tak mudah terpisah walaupun ada tekan tekan sikit masa menulis tu. Suka dengan kata- kata positif yang ada dalam planner tu.. dan senang guna untuk track and trace balik makanan yang diambil sebelum sebelum ni.. 

Kevin Zahri - Bukan Soal Kurus Store Suka Hati Aku Planner 2021 Review
AG
16/09/2020
ARNINI G.
Malaysia Malaysia
Love it!

Suka sgt buku ni sampaikan sayang nak guna.... heehhehe

Kevin Zahri - Bukan Soal Kurus Store Suka Hati Aku Planner 2021 Review
HU
29/06/2020
Husaini U.

The whole process of ordering till receiving was seamless. Order on Friday and receive the planner on Saturday! Puts a smile on my wife's face! Now she is more determined to hit her ideal weight thanks to this book! Thank you!

Kevin Zahri - Bukan Soal Kurus Store Suka Hati Aku Planner 2021 Review
NM
03/03/2021
Norajaisyah M.
Malaysia Malaysia
Review sebagai pengguna diari diet SUKA HATI AKU

BEST, sangat membantu perjalanan dan pemantauan diet dan senaman saya! Saya hanya perlu monitor apa TARGET saya setiap hari, apa workout saya buat dana apa yang saya dah makan selama proses diet ini!!

HS
02/03/2021
Harynjeet S.
Malaysia Malaysia

Ok lah.. sy boleh guna as a notebook disamping dapat tips ² yg terdapat dalam buku itu

NS
23/02/2021
Nourfatihah S.
Malaysia Malaysia
Good Planner

Planner ini sangat membantu saya dalam manage my kurus journey. Saya sangat suka the Calorie Tracker.

AH
08/02/2021
Aisyah H.
Malaysia Malaysia
Pretty and easy to use

It is very pretty and I love the quotes you can find in there. Also has weight tracker too! Very useful and definitely a good buy!

20/02/2021
Kevin Zahri - Bukan Soal Kurus Store

Thank you for your support Aisyah. Keep inspiring those around you.

HT
08/02/2021
Hp T.
Malaysia Malaysia
"Suka Hati Aku" Planner 2021

Love this Planner.

20/02/2021
Kevin Zahri - Bukan Soal Kurus Store

Glad you love our planner HP :)

NM
06/02/2021
Nurzawani M.
Malaysia Malaysia
Planner

This planner is awesome and good to track your progress!

MA
23/10/2020
MASTURA A.
Malaysia Malaysia
'Pembantu Kurus'

Planner yg bntu sya utk kurus.. segala notes sya catat dlm ni... Terbaik.

I
01/09/2020
Intan
Malaysia Malaysia
Kertas sangat berkualiti

Suka sangat. Kandungan sangat sesuai utk saya yang nak kurangkan berat badan dan nak catat diet pemakanan. Thank u sir.