Coach Shahira

Coach Shahira

Regular price
RM50.00 MYR
Regular price
Sale price
RM50.00 MYR
Unit price
per 
Availability
Sold out
Shipping calculated at checkout.

Salam. Hai Saya Shahira.

Dahulu saya seorang yang obese. Jadi saya faham struggle yang anda lalui untuk turunkan berat. Saya tak janji bulan & bintang. Tapi saya janji saya akan kongsi cara yang berkesan & selamat untuk turunkan berat badan tanpa berlapar, tanpa ubat & segala yang merepek!

Language: Bahasa Malaysia, English

"It’s now or never. Jom sihat. Jadi hebat!"

Customer Reviews
5.0 Based on 21 Reviews
Write a Review Ask a Question
  • Reviews
  • Questions

Thank you for submitting a review!

Your input is very much appreciated. Share it with your friends so they can enjoy it too!

Filter Reviews:
WN
18/10/2020
Wan N.
Malaysia Malaysia
BSK #teamcoachshahira

Program yang best dan lagi awesome bila dapat coach yang dapat memahami struggle orang yang berbadan besar yang ingin berubah jadi lebih sihat... Syukur Alhamdulillah dapat bimbingan yang begitu jelas dari awal program sehingga sekarang. Paling penting mesti ada Big Why kenapa nak jadi lebih sihat dan kena rajin cari ilmu. Tqvm Coach Shahira Tq BSK Jumpa lagi dalam BSK2

Kevin Zahri - Official Bukan Soal Kurus Store Coach Shahira Review
I
17/10/2020
Izuna .
Malaysia Malaysia
BSK- One of a Kind.

No words can described how much grateful and thrilled i am for the opportunity to be part of this team. Sangat banyak ilmu yang sy dapat melalui program ini. Dari meal plan, calories intake, BMR, workout videos, platform e-learning and many more. Sebelum ini sy pernah cuba diet popular seperti Atkins, Paleo, keto dan pernah mengambil product protein shakes tapi semuanya cuma bertahan sementara saja because its ‘not me’. I felt burdened. I love rice so im not totally enjoy with that journey. But with BSK, now i am truly happy and enjoyed. I lost weight every week and yet still can eat rice at the same time :) On this opportunity i would like to express my gratitude and appreciation to Coach Kevin for the knowledge you share, encouragement and for pushing me to my limits and beyond. AND especially thanks Coach Shahira for the very valuable training and for inspiring us to keep working hard and encouraging us to do more and more. I really enjoyed it. She was an excellent skilled coach with lots of experience, knowledgeable,positive and supportive. I will always keep on mind all of your tips and advices. -Continuity is the key to success -Remember my big WHY. Last but not least, i hope this BSK will be continued. It really is one of a kind. You have to join and see it yourself. You will understand why this is called BSK. Once again thanks Coach Kevin and Coach Shahira. It was really worth it! BSK2020.

HB
17/10/2020
Haifa b.
Malaysia Malaysia
BSK 2.0 is a must !

Firstly , thankyou to semua team BSK especially KZ and my lovely coach shahira . Coach shahira mmg byk ajar sy berkenaan pengurusan berat badan yg betul.seoarang coach yg sgt komited n faham org² gemuk punya kondisi . I love this programme . Memang betul² penuh pengisian . Harap akan ade lagi sesi lain di masa akan dtg . ❤️

A
17/10/2020
Afny
Malaysia Malaysia
BSK - Coach Shahira

Program yg sangat best dan membuatkan saya lebih bersemangat untuk menjalankan gaya hidup yg aktif dan sihat.. dan sudah semestinya banyak ilmu dan tips yg saya dapat. In shaa Allah akan diamalkan secara berterusan. Terima kasih BSK. Terima kasih Coach Shahira ❤️❤️

KN
17/10/2020
Kak N.
Malaysia Malaysia
8 minggu yang bermakna with Coach Shahira thru BSK

Alhamdulillah... Banyak ilmu dan tips yang diperolehi sepanjang 8 minggu menyertai program Bukan Soal Kurus. Semoga program BSK ini diteruskan lagi dan lebih ramai dapat sertai... TQ Coach Shahira atas segala ilmu dan perkongsian..

Q
17/10/2020
Qatrul
Malaysia Malaysia
BSK

BSK membuka mata saya untuk mengubah gaya hidup. Dengan ada nya coach shahira banyak memberi input baru yang dapat membantu menurunkan berat badan saya allahdulillah dalam program BSK saya berjaya menurunkan 3.6kg dalam masa 8 minggu. Walaupun penurunan kecil ia akan berterusan. The Words that the Coach always reminded me "You have to love yourself..." Yup i will... terima kasih coach selalu bebelkan kami we will miss it.

NH
17/10/2020
Nur H.
Malaysia Malaysia
BSK Is The Best Program Ever :)

Alhamdulillah, syukur. Satu perjalanan yang sungguh indah sekali. Kita dapat belajar banyak ilmu dari Coach Shahira dan Coach Kevin Zahri. Setelah melalui program ni baru saya sedar ia adalah "Bukan Soal Kurus" semata-mata. Ia adalah satu perjalanan untuk kita mendapatkan kesihatan yang baik. Apa jua perjalanan kita, ia memerlukan ilmu. Apa yang membuatkan saya paling gembira adalah saya dapat kecapi berat badan saya 6 tahun yang lalu. Alhamdulillah. Selepas ini saya ingin target untuk mendapatkan berat badan ideal. Sebelum ni saya pernah cuba untuk diet tapi tidak menjadi. Saya putus asa. Tetapi setelah melalui program ini, berkat bimbingan kedua-dua coach, Coach Shahira dan Coach Kevin Zahri, saya dapat menurunkan berat badan :). Amazing. Saya berharap saya dapat meneruskan perjuangan saya selepas ini. Mungkin selepas ini ia adalah a "lonely journey" sebab program dah tamat. Tetapi dengan ilmu yang saya pelajari semasa program, saya yakin saya dapat teruskan motivasi dan momentum saya untuk terus berjuang untuk kurus dan sihat. Saya berharap program BSK ini dapat diteruskan lagi supaya ia dapat membantu lebih ramai lagi masyarakat di luar sana. Nak Kurus Perlukan Ilmu Nak Sihat Perlukan Ilmu Terima Kasih BSK Terima Kasih Coach Shahira Terima Kasih Coach Kevin Zahri Terima Kasih KKM

M
16/10/2020
Myra
Malaysia Malaysia
Bukan Sekadar Kurus

Program yang sangat bagus. Dalam program ini, saya dapat belajar banyak ilmu "bukan sekadar kurus". Thank you Coach Shahira sebab membantu kami sedar  tentang big WHY, mengapa nak kurus dan perlu kurus. Kita bukan nak weight loss semata-mata, tetapi apa yang kita perlu adalah sustainable weight loss. Terima kasih atas ilmu dan perkongsian untuk perjalanan 8 minggu ini.

NB
16/10/2020
Norazlia B.
Malaysia Malaysia
Reality sebenar bukan soal kurus

Sejujurnya, ini kali pertama sy join program turun kan berat. Tq coach Shahira . Dlm program BSK ni , br sy sedar dgn Ada nye program fitness coaching ni br kita sedar dimana kesilapan kenapa berat statik & x de penurunan langsung. Sy sgt happy & enjoy follow coach Shahira selama 8 mnggu BSK ni. Sy akan terus kan BSK ni utk diri sendiri smpi sy capai berat target sy. Tq coach shahira

SF
16/10/2020
shahirah f.
Malaysia Malaysia
BSK dan Coach Shahira mengubah hidup saya

Saya rasa menyertai BSK kali ini sangat mengubah hidup saya. Saya sebenarnya sudah tahap berputus asa dalam proses menurunkan berat badan saya. Saya pernah cuba diet-diet popular dan viral seperti IF dan diet atkins. Memang semua diet ini memberikan hasil tetapi hasilnya tidak lama kerana realitinya diet2 seperti ini akan menjadikan berat badan terus melonjak naik apabila kita tidak kekal dengannya. Saya juga pernah cuba untuk hanya bersenam dengan mendaftarkan diri ke zumba dan gym tetapi makan seperti biasa tetapi hasil dia lagi mengecewakan. Cubaan-cubaan seperti ini yang mematahkan semangat saya sehinggala berat saya menghampiri 100KG. Program BSK isi seperti suatu keajaiban untuk saya dimana dengan hanya mengawal makanan dan makan mengikut kuantiti kalori yang betol, berat badan saya berkurang dari minggu-ke minggu. Di kesempatan ini saya ingin mengucapkan setinggi-tinggi penghargaan dan terima kasih kepada Coach Shahira yang banyak memberikan ilmu-ilmu yang sangat bermanfaat kepada saya walaupun kekangan masa menyebabkan kadang kala saya tidak fokus. Minta maaf coach sebab selalu tanya soalan-soalan yang sama. hihi.. Juga kepada rakan-rakan dalam kumpulan kami. Terima kasih kerana dengan sokongan semua saya dapat menghabiskan program ini dengan hasil yang bagi saya sangat membanggakan. Saya harap saya dapat meneruskan usaha penurunan berat badan saya ini untuk minggu-minggu akan datang berbekalkan ilmu yang saya timba dari Coach dan KZ. Kepada Kevin Zahri, saya sangat menyanjung usaha beliau yang tidak jemu membantu ramai orang yang menghadapi masalah berat badan dan untuk kekal sihat. RM50 yang dibayar tidak setara dengan segala usaha dan ilmu yg dikongsi oleh semua tenaga pengajar dan terutama sekali kepada Coach Shahira dan KZ. Terima kasih semua!

S
16/10/2020
syira
Malaysia Malaysia
BSK dan Coach Shahira mengubah hidup saya

Saya rasa menyertai BSK kali ini sangat mengubah hidup saya. Saya sebenarnya sudah tahap berputus asa dalam proses menurunkan berat badan saya. Saya pernah cuba diet-diet popular dan viral seperti IF dan diet atkins. Memang semua diet ini memberikan hasil tetapi hasilnya tidak lama kerana realitinya diet2 seperti ini akan menjadikan berat badan terus melonjak naik apabila kita tidak kekal dengannya. Saya juga pernah cuba untuk hanya bersenam dengan mendaftarkan diri ke zumba dan gym tetapi makan seperti biasa tetapi hasil dia lagi mengecewakan. Cubaan-cubaan seperti ini yang mematahkan semangat saya sehinggala berat saya menghampiri 100KG. Program BSK isi seperti suatu keajaiban untuk saya dimana dengan hanya mengawal makanan dan makan mengikut kuantiti kalori yang betol, berat badan saya berkurang dari minggu-ke minggu. Di kesempatan ini saya ingin mengucapkan setinggi-tinggi penghargaan dan terima kasih kepada Coach Shahira yang banyak memberikan ilmu-ilmu yang sangat bermanfaat kepada saya walaupun kekangan masa menyebabkan kadang kala saya tidak fokus. Minta maaf coach sebab selalu tanya soalan-soalan yang sama. hihi.. Juga kepada rakan-rakan dalam kumpulan kami. Terima kasih kerana dengan sokongan semua saya dapat menghabiskan program ini dengan hasil yang bagi saya sangat membanggakan. Saya harap saya dapat meneruskan usaha penurunan berat badan saya ini untuk minggu-minggu akan datang berbekalkan ilmu yang saya timba dari Coach dan KZ. Kepada Kevin Zahri, saya sangat menyanjung usaha beliau yang tidak jemu membantu ramai orang yang menghadapi masalah berat badan dan untuk kekal sihat. RM50 yang dibayar tidak setara dengan segala usaha dan ilmu yg dikongsi oleh semua tenaga pengajar dan terutama sekali kepada Coach Shahira dan KZ. Terima kasih semua!

R
16/10/2020
Rohaida
Malaysia Malaysia
My 56 Days Journey

Ms Coach Shahira : Knowledgeable - Encouraged - Inspired Mr KZ & BSK Team : Inspired Experience - Fresh Courses - FitFun Playground BSK Participants : "Make Each Day Your Masterpiece" - Gambatte!!