Coach Aimran

Coach Aimran

Regular price
RM50.00 MYR
Regular price
Sale price
RM50.00 MYR
Unit price
per 
Availability
Sold out
Shipping calculated at checkout.

Salam and Hi, saya Muhammad Aimran bin Abdul Jamil. Saya disini bersedia untuk membantu anda mengubah persepi anda terhadap pemakanan dan exercise, turunkan berat badan dengan selamat dan stress-free.

Language: English, Bahasa Malaysia

“Moderation is the key to an enjoyable weight loss”

Customer Reviews
5.0 Based on 17 Reviews
Write a Review Ask a Question
  • Reviews
  • Questions

Thank you for submitting a review!

Your input is very much appreciated. Share it with your friends so they can enjoy it too!

Filter Reviews:
EH
22/10/2020
ezza h.
Malaysia Malaysia
BSK - the best programme

This is my 1st time joined fitness online programme. sy join sbb berat bdn makin bertambah. Sebagai seorang yg terlibat dgn triathlon, keadaan ini amatlah membimbangkan & sy tahu sy perlukan bantuan. Sewaktu sign up, sy perlu memilih coach. Ade beberapa org coach yg sy telah follow d Instagram & ade juga background coach yg sma dgn minat sy. Jadi sy telah memilih coach Aimran. At first, sy fikir program ini fokus kpd senaman shj. Tp sy silap. Program ni memberikan lebih dr itu. Dgn video2 motivasi dr sir Kevin Zahri setiap hari, daily homework dgn coach yg berbeza & tentunya support dr coach pilihan sangatlah berbaloi. Coach Aimran - coach yg penuh dgn ilmu workout & nutrisi. Sentiasa memberikan semangat & input berguna tanpa stress. Seorang coach yg sgt prihatin dgn setiap peserta dlm grup. Secara keseluruhannya, pgram ini sgt berbaloi utk d sertai. Jika program ini d adakan lg, sy pasti akn turut sertai & tetap akn memilih coach Aimran.

MA
22/10/2020
M A.
Malaysia Malaysia
gud

memg terbaik dr segi suport n info dberi

MS
22/10/2020
MUHAMMAD S.
Malaysia Malaysia
BSK 1.0

For those yang nak start healthy lifestyle tu, i sangat2 recommend untuk start your journey dengan BSK! Coach sangat2 membantu and all the assignments best! I hope there will be BSK 2.0 & saya akan teruskan join program ni!

RR
22/10/2020
Radhia R.
Malaysia Malaysia
BSK & Coach Aimran

The program was great especially if you are a beginner. There is a lot of information shared, videos on exercises and discussions on topics that you would otherwise not know who to ask. Coach Aimran is great, he makes you understand that this is a lifestyle change and not a quick fix. This helps to reiterate that this is for the long run. Anyone who can, should really join this program. It gives you a real understanding about what weight loss really is.

KK
18/10/2020
Kuni K.
Malaysia Malaysia
Coach A.I.M

Introducing you Coach Aimran Jamil. Can call him Coach AIM. A - Amazing I - Inspiring M - Motivating My very honest review, Coach Aimran is The Best Coach! Coach Aimran has been truly amazingly proven himself by his own experience transformed from obese to a fit person. Coach Aimran is a professional Certified Fitness Instructor, such a precious gem in Fitness Industry whom really deserves a high recognition. As the goes saying, Leadership by Example, Coach Aimran practices what he preaches. Fun facts about Coach Aimran:- - As an athlete, he workouts frequently - He packs healthy food to work - 'Moderation Is The Key', he ates ice cream almost daily & also food hunting while travelling but still losing weight! - He is firm & Highly dedicated a.k.a 'DaddyCated' towards his coachee babies - Loves to feed us with tender loving care, on going sharing all the knowledges & facts - He coaches us very sincerely with full of interest, loves, take pride of what he's doing & straight forward - Reachable at anytime, he answered all our questions in group's wassap or even personal message - Coach Aimran constantly remind us it's a long term process & lifestyle, on going journey, no shortcuts, enjoy the fun workout session & eat moderately. - We learned how to loose weight with 'treat meal' meaning, not to be too strict on our diet. Isn't it no stress, fun & such a great news? - A very good listener, we can share your issues or any obstacles during your journey & he is always there for you - Coach vs Coachee educational method with brainstorming & result oriented - The best motivator ever. Whenever you feel like giving up, stress or down, a meaningful motivational words from Coach Aimran can really boost up our motivation. It works on me as a very stubborn & rebellious person. LOL - An amazingly unique personality - Handsome :-) cute, cheeky, polite, low profile, open minded, matured & humble person - An Iron Man whom can dance well It's such an honour having Coach Aimran throughout our journey. #TeamCoachAimTheMostAwesomeTeam

WH
18/10/2020
Waheda h.
Malaysia Malaysia
Program yang hebat

Program yang sangat bagus untuk semua orang patut tahu dan patut amalkan... dalam program BSK bersama My Sporting Coach Aimran... sangat2 membantu dan memberi respone yang sangat baik.. dan sentiasa memberi peringatan... dapat mengajar saya erti kawal nafsu makan dan kuantiti pemakanan... coach yang baik..yang hebat...Juga thanks you to Kevin anjurkan program ni harap lebih ramai akan join kerana bukan soal kurus tapi untuk diamalkan sampai bila2 untuk lebih sihat... Jika diberi peluang dan di anjuran kan lagi akan tetap pilih coach Aimran...the best coach...thanks you very much coach Aimran...

NA
16/10/2020
NUR A.
Malaysia Malaysia
BSK makes me SUPER HAPPY!

Coach Aimran sgt dedikasi dan banyak membantu sepanjang program BSK ini. Yg pastinya saya akan bersama-sama dengan Coach Aimran sampai bila-bila. Harap coach tak serik. :)

AO
16/10/2020
alzuratul'ain o.
Malaysia Malaysia
The best coach ever

Good. Love the live training, motivate to do exercise everyday. Our coach Aimran also give the good advise how to loss weight. When i inactive in the group, he always message me privately ask how is doing today. Our coach Aimran is superp in teaching exercise.

MH
16/10/2020
Mohamad h.
Malaysia Malaysia
Tahniah kepada kursus bukan soal kurus...

Saya salah seorang dr peserta program ini, amat2 berpuas hati... setinggi tahniah terutamanya kepada coach saya En Aimran byk memberikan galakan dan ilmu sepanjang dlm tempoh kursus ini... saya akhirnya dpt mengenal pasti ape masalah saya dan cara utk mendapatkan berat badan yg ideal dgn cara yg sihat dan seronok... setinggi perhargaan tidak lupa kepada coach yg lain terutanya coach kevin dlm eplatform yg byk tajuk2 membuka minda saya...

Z
16/10/2020
Zarina
Malaysia Malaysia
Kurus dengan Makan Ice Cream?

Salam semua..Saja bagi tajuk 'catchy' sedikit. Pengalaman saya selama 8 minggu dengan Coach Aimran sangat-sangat membuka mata saya dan mengubah persepsi saya terhadap cara melihat makanan. Yang penting, kalau mahu belajar, usah berasa malu. Tanya saja pada coach, pasti dia jawab walau soalan berbunyi mengarut sekalipun. Coach Aim (panggilan manja coach) ini sangat penyabar, dan sangat ambil berat dengan setiap peserta. Kadangkala tiba-tiba akan dapat 'dm' dari coach. Kebetulan pula masa tu memang tengah ke laut. Kuat betul 'instinct' seorang coach. Jadi jangan cuba-cuba nak mengelat. Sekali-sekala ada nasihat di sebalik gurauan. Segala 'myth' yang kita campak, dia tepis dengan fakta yang mudah difahami. Dengan bayaran yang sangat rendah, anda akan dapat kualiti ilmu yang setanding dengan personal trainer diluar yang mencecah ribuan ringgit. 'Live session' di Facebook, rakaman video-video penerangan, 'voice note' dan banyak lagi perkongsian ilmu dari coach. Malah, apabila coach makan besar di luar, dia berkongsi dengan kami bukti dan tips yang sangat berguna untuk mengelakkan berat naik mendadak. Juga kalau kita tersasar terlebih makan, tak perlu rasa sedih dan putus asa. Kembalilah semula ke pangkal jalan. Ini menunjukkan yang coach bukan sekadar memberi ilmu malah menunjukkan aplikasinya di dalam kehidupan seharian dia. 'Walk the talk' bak kata orang tua-tua. Akhirnya, ada apa dengan ais krim? Cuma nak beritahu yang ais krim tak salah. Nasi juga tidak bersalah. Pilih kombinasi makanan harian yang sesuai dengan kalori harian kita. Lebihkan makanan yang lebih 'filling' tapi rendah kalori. Rehat yang cukup. Juga jangan jadikan senaman alasan untuk kita makan berlebihan. Tak muat ruang kalau nak dikongsi segala tips coach di sini. Jadi, untuk lebih info bagaimana memilih makanan anda, pertama sekali pilihlah Coach Aimran!! 5 bintang tak cukup!!

MA
16/10/2020
Mohd A.
Malaysia Malaysia
Dedicated coach

Salam, terima kasih buat kevin zahri kerana menghadirkan seorang coach yang sangat berdedikasi dalam menjalankan coaching bersama group beliau. Saya salah satu ahli dalam group beliau. Coach Aim banyak berkongsi berkaitan permakanan secara sihat yang betul dan senaman yang tidak terlalu berat dan tidak terlalu ringan sesuai dengan keadaan. Sesuai dengan tradmark coach Aim "Moderation is the key to an enjoyable weight loss”. Memang sangat enjoy dan happy. Memang seorang coach yang penuh experince dan memang tak streess bila beliau coaching. Coach Aimran juga mempunyai personaliti yang baik dan ceria serta pandai mengambil hati ahli2 group. Antara sebab saya memilih Coach Aimran ni adalah tertarik dengan kata2nya di biodata coach. Akhir kata terima kasih Coach Aimran kerana banyak membuka mata saya dalam membentuk kehidupan yang lebih sihat. #TeamCoachAim

UA
14/10/2020
UMMU A.
Malaysia Malaysia
Review under Coach Aimran

An affordable and useful program, all the infos and knowledge shared by Coach Aimran are amazing. I have compiled everything in my own version for my future reference. I might be busy with work, yet Coach has always being supportive by reminding me and check on my progress. I am glad I join this program. I like the way Coach Aimran did in motivating us, its very inspiring. No stress, build your relationship with the food. I like it that way cause i dont feel stress at all, hehe. Many thanks to Coach Kevin Zahari as well and other coach for sharing tips :)